Flere resulteter finnes under oppskriften
175 g smør eller margarin
125 g sukker
3 egg
175 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 dl rødvin
2 ts kakao
1 ts kanel
100 g kokesjokolade
Rør smør og sukker lyst og lett. Tilsett eggene. Sikt sammen det tørre og ha det i vekselvis med rødvin. Bland til slutt inn hakket sjokolade.
Hell røren i en godt smurt avlang kakeform, 1 1/2 l, og stek kaken ved 170 C på nederste rille i ovnen i ca 1-1 1/4 time.
Avkjøl og pynt med melisglasur og skivede mandler eller nøtter.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift