Flere resulteter finnes under oppskriften
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
2 ss margarin
0,75 dl sukker
1,5 dl peanøtter
1 egg
0,35 dl melk
olje
(12-15 stk)
Sikt mel og bakepulver i en bolle. Gni i margarin med hendene. Ha i sukker og halve peanøtter i blandingen.
Tilsett egg og melk. Arbeid deigen godt med hendene og rull den til en pølse 2 cm tykk. Del deigen i biter på 2 x 6 cm.
Varm opp olje i en panne eller gryte slik at den nesten dekker kakene. Legg stengene i oljen og stek dem til de er gyllenbrune. Oljen må ikke være for varm. Ta peanøttstengene opp med to gafler og la dem renne av seg på husholdningspapir.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift