Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl hvetemel
1 ss knuste peanøtter
1 ss sukker
1 egg
4 ss margarin
3 ss grovhakkede peanøtter
(10-12 stk.)
Vask saltede peanøtter og la dem tørke, eller bruk jordnøtter med skall. Finhakk eller mal litt peanøtter i en hurtigmikser til selve deigen. Grovhakk resten av peanøttene.
Bland sukker, malte peanøtter og hvetemel i en bolle. Gni i margarin og arbeid deigen glatt. Ha eventuelt i litt væske (litt av egget).
Trill deigen til en lang pølse. Skjær den i ½ cm tykke skiver. Dypp dem i sammenpisket egg og strø på litt sukker. Trykk kakene ned i grovhakkede peanøtter. Legg kakene på smurt bakeplate eller med bakepapir. Sett kakene midt i ovnen ved 180 C og stek til de er gylne.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift