Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g hvetemel, pluss litt til utkjevling ½ ts salt 1 ts tørr sennep 50 g cheddarots, revet 2 ss nyrevet fersk parmesanost 60 g usaltet smør, i små biter 1 eggeplomme nypresset saft av ½ sitron paprikapulver
(36 stk) Ha mel, salt, sennep og ost i en kjøkkenmaskin og kjør til det er blandet. Tilsett smøret og kjør til blandingen har konsistens som brødsmuler. Bland eggeplommen og sitronsaften i en liten bolle og hell det i kjøkkenmaskinen mens motoren er i gang. Stopp maskinen når blandingen er blitt til en deig. Ha deigen over på et lett melet bakebord og kna raskt sammen til en ball. Kjevle deigen ut til et 5 med mer tykt rektangel. Bruk en varm, skarp kniv og skjær rektangelet i strimler på 1 x 7 cm. Vri strimlene til spiraler og legg dem godt adskilt på de to smurte stekeplatene. Stek ostestengene i forvarmet ovn ved 180 C i 10 minutter til de er gylne. Ta stekeplaten ut av ovnen, dryss eventuelt paprikapulver over ostestengene og la dem avkjøles på platene. Server stengene med én gang eller oppbevar dem i en lufttett boks i inntil tre dager.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift