Flere resulteter finnes under oppskriften
7 ½ dl sammalt hvete
1 ts sukker
1 ts salt
7 g tørrgjær
3 dl lunkent vann
½ ts paprikapulver
¾ dl maismel
1 ss olje
1 egg, lettpisket
2 ss sesamfrø
(16 brød)
Forvarm ovnen til 180 C. Bland 1 ¼ dl mel, sukker, salt, tørrgjær og vann i en bolle. Settes varmt til deigen skummer.
Sikt resten av melet, paprika og maismel i en bolle, tilsett olje og rør inn gjærblandingen. Blandes til en fast deig. Kna deigen til den er glatt. Sett den på et varmt og lunt sted i 20 minutter.
Del deigen i 16 like store deler. Rull dem til boller som kjevles flate. Legg dem på en smurt stekeplate. Pensle med lettpisket egg og dryss på sesamfrø.
La det stå tildekket med et kjøkkenhåndkle til de hever seg. Stekes i ovnen i 12 minutter.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift