Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
1 ¼ dl sukker
2 ½ dl hvetemel
¼ ts bakepulver
1 kurv jordbær
1 dl sukker
pisket krem
jordbær
Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt mel og bakepulver sammen og rør forsiktig inn. Bre røren utover en smurt langpanne. Stek i midten av ovnen ved 200 C i 8-10 minutter.
Legg matpapir på rist og strø litt sukker på. Hvelv kaken på papiret og la formen ligge over kaken til den er avkjølt.
Del jordbærene i fire og rør med sukker. Smør de rørte bærene utover kaken, og rull den sammen. Pakk kaken litt stramt inn i matpapiret og legg den kjølig med skjøten ned.
Pynt med pisket krem og bær.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift