Flere resulteter finnes under oppskriften
5 dl vann
50 g gjær
1/2 dl olje
1 ss sukker
2 ts salt
1/5 ts sort pepper
3 store hvitløksfedd
5 dl sammalt hvete
8 dl hvetemel
egg og sesamfrø til pensling og pynt
(3 stk.)
Rør gjæren ut i lunkent vann. Tilsett olje, sukker, salt, pepper og presset hvitløk. Elt inn grovt og fint mel til en glatt og smidig deig. Dekk den med plast og la den heve i ca. 30 min.
Ta deigen opp og del den i tre deler. Kjevle hver del ut til en trekantet leiv og rull den sammen fra den brede siden. Legg hornene på platen og la dem etterheve i ca 30 min. Pensle dem med sammenvispet egg og dryss godt med sesamfrø over. Stek hornene ved 225 C i nedre del av ovnen i 25-30 min. Avkjøl på rist.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift