Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g smør
1/2 l melk
3 ss sukker
25 g gjær
12 dl hvetemel
100 g hasselnøtter
100 g smør
1 dl honning eller lysebrunt sukker
(24 stk.)
Smelt smøret og lunk melken i det. Smuldre gjæren i en bakebolle og rør den ut med væsken. Arbeid inn sukker og melet, gjem litt til utbaking. La deigen heve i 30 minutter.
Hakk nøttene og bland med de øvrige ingrediensene, gjerne i en food processor. Del deigen i tre og kjevle hver del ut til tre runde leiver. Del hver av disse opp i 8 snipper. Legg en klatt nøttemasse på hver snipp og rull sammen fra den brede siden. Bøy til horn og sett på stekeovnsplaten. La hornene få et godt etterhev.
Pensle gjerne med litt sammenpisket egg og stek midt i ovnen ved 250 C i ca 10 minutter.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift