Flere resulteter finnes under oppskriften
175 g smør i biter
150 g lys sirup
55 g lyst muscovadosukker
250 g havregryn
(12 stk.)
Forvarm ovnen til 180 C. Kle bunnen av en grunn, firkantet form på 23 cm med bakepapir hvis formen ikke har slippbelegg.
Ha smør, sirup og sukker i en kjele. Rør over middels varme til smøret har smeltet og sukkeret er oppløst. Ta kjelen av platen og rør inn havregrynene.
Press blandingen ned i formen. Stek den i 20-25 minutter til den er gyllen på toppen. Bruk den lengste steketiden hvis du vil ha et sprøtt resultat.
Avkjøles i formen i 5 minutter og deles opp i ruter med baksiden av en kniv mens den ennå er varm. La den avkjøles helt i formen før den skjæres opp og tas ut dette forhindrer at den går i stykker.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift