Flere resulteter finnes under oppskriften
50-75 g smør eller margarin
1/2 l hvetemel
1 klype salt
1/2 ss sukker
25 g gjær
1 1/4 dl melk
1 egg
Fyll:
1 pose makronfyll
50 g smør eller margarin
1 ts kardemomme
1 egg til pensling
Smuldre smøret og storparten av melet. Tilsett salt, sukker og gjær som er utrørt i den lunkne melken. Tilsett sammenpisket egg. Arbeid deigen sammen. Sett den til heving. Bland imens makronfyllet, se fremgangsmåte på pakken, med smøret og kardemommen.
Når deigen er hevet til dobbel størrelse, arbeides den smidig resten av melet. Kjevle den ut til et rektangel. Smør fyllet på. Trill deigen sammen til en pølse. Form den til en krans og legg den på smurt plate eller bakepapir. Skjær noen snitt med en skarp kniv. La den etterheve godt tildekket.
Pensle med sammenpisket egg. Stek kringlen på nederste rille i ovnen ved 200 C i ca 20 minutter.
Avkjøl kringlen og smør på melisglasur med noen romdråper like før servering.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift