Flere resulteter finnes under oppskriften
1/4 ss finhakket løk
100 g finhakket sjampinjong
1 ss margarin
3 dl kjøttkraft
1/2 ts sennep
1 ss soyasaus
1 dl rødvin
1 ts maisenna
Surr løk og sopp i litt margarin til det så vidt blir svakt gyllent. Tilsett kjøttkraft, sennep, soyasaus og rødvin. La sausen koke i 10 minutter. Rør ut maisenna i litt kaldt vann og jevn sausen. Sausen skal være tynn.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili