Flere resulteter finnes under oppskriften
1 dl appelsinjuice
100 g sukker
1 ts maisenna utrørt i 1 ss kaldt vann
1 pasjonsfrukt
Kok opp appelsinjuice og sukker. Tilsett den utrørte maisennaen og rør det godt sammen med en visp. La sausen småkoke i 30 sekunder.
Del pasjonsfrukten i to, skrap ut innholdet og ha det i sausen. Bland det hele med stavmikser, eller kjør det i matprosessor. Sausen må bare kjøres så lenge at pasjonsfruktkjøttet løsner fra steinene. Hakkes steinene i stykker, blir sausen bitter.
Sil sausen og sett den til avkjøling. Den er holdbar i 1 uke i kjøleskapet.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili