Flere resulteter finnes under oppskriften
3 ss vegetabilsk olje
750 g kyllingbrystfileter
2 løk
2 fedd hvitløk
2 ts revet, frisk ingefærrot
½ ts kajennepepper
½ ts gurkemeie
1 ts karri
1 laurbærblad
250 g tomater, flådde og hakket
½ ts salt
2 ss finhakket, frisk koriander eller persille
varmt vann etter behov
Varm oljen i en stekepanne, tilsett kyllingkjøttet og brun det på alle sider. Ta kyllingkjøttet opp og sett det til side.
La løk, hvitløk og ingefær surre til løken er gyllenbrun. Rør ofte. Tilsett kajennepepper, gurkemeie, karri og laurbærblad, og la det surre i et par minutter.
Tilsett tomater og salt. Rør godt. Ha kyllingen tilbake i pannen og la det surre, med lokket halvt over, ved svak varme i 30minutter, til kjøttet er mørt. Rør av og til. Bland inn koriander. Er sausen for tykk, tilsettes litt varmt vann.
Serveres varm over kokt ris.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili