Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g majones
3-4 ss lettrømme
2-3 ss mild chilikatchup
5 olivener, finhakket
1 ss paprika, finhakket
1 ss løk, finhakket
1 ss hakket persille
1 hardkokt egg, finhakket
(kan sløyfes)
Rør alle ingrediensene sammen. Dersom du ikke har chiliketchup, kan du bruke 2 ss tomatketchup, 1/2 fedd presst hvitløk, 1 ts worcestershiresaus, 1/4 ts paprika og litt chilipepper.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili