Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ½ dl ketchup
1 ss worcestershiresaus
1 ss frisk, revet pepperrot
1 ts eplesidereddik
1 ts sennep
saften av 1 sitron
en klype sellerisalt
3-4 dråper tabascosaus
2 ss lettpisket kremfløte
skalldyr etter eget valg, eks. reker
(ca 2 ½ dl)
Bland alle ingrediensene godt, unntatt tabascosaus og fløte, i en bolle. Pisk med en gaffel. Tilsett tabascosaus etter smak.
Rør inn fløten. Dekk til og sett sausen i kjøleskapet i opptil 2 dager. Serveres avkjølt med skalldyr etter eget valg.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili