Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 løk eller 2-3 sjalottløk
smør til steking
1/2 ss tomatpuré
1 1/2 ss hvetemel
3 1/2 dl kyllingkraft
2 dl madeira
2 ss soyasaus
salt
1/2 ts grovmalt hvit pepper
1-2 ss smør
Finhakk løken og fres den i smør i en kjele til den er blank. Tilsett tomatpuré og dryss over hvetemel. Rør godt sammen. Spe med kraft og madeira. Visp godt og kok opp.
Tilsett soyasaus og smak til med salt og pepper. La sausen trekke i ca 10 minutter før den siles. Visp inn 1-2 ss smør rett før servering, for å få sausen blank.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili