Flere resulteter finnes under oppskriften
2 flådde harer à 1,8 - 2 kg
2 gulløk
2 gulrøtter
100 g sellerirot
1 purre
3 ss olje
1 ss tomatpuré
3 dl madeira
2 ½ liter mørk viltkraft
15 hvitpepperkorn
20 einerbær
1 laurbærblad
2 kvaster timian
2 kvaster persille
Når harene er partert, legger man vekk indrefiletene og ytrefiletene og lårene. Disse brukes til andre retter. Resten av haren deles i mindre stykker.
Brun skrogbitene, sener og avskjær i en varm langpanne i ovnen til bena har fått fin farge. Vær forsiktig så de ikke blir svidd.
Skjær løk, gulrot, selleri og purre i små biter og stek dem i olje i en stor kjele. Rør inn tomatpureen og hell på madeiraen. La alt koke til væsken er nesten borte.
Legg deretter i de brunede skrogbitene. Hell på viltkraften. Kok opp og skum av. Tilsett pepper, einerbær, laurbærblad, timian og persille. La alt koke i ca 2 timer. Sil av.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili