Flere resulteter finnes under oppskriften
8 dl kraft/sjy
4 ss hvetemel
2 dl fløte
2 dl sauternevin, avsilt fra svisker og rosiner
1 ts Dijonsennep
salt
pepper
evt. sukkerkulør
Kok ut langpannen og sil sjyen. Mål opp 8 dl sjy og kraft kokt på innmat.
Kok opp kraften og tilsett hvetemel rørt ut med litt vann. La sausen småkoke ca 5 minutter. Ha i fløte, sauternevin og sennep. Smak til med salt og pepper.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili