Flere resulteter finnes under oppskriften
Grunnsaus:
20 g smør
25 g hvetemel
1/2 l fiskekraft
salt
hvit pepper
100 g reker med skall
1 finhakket sjalottløk
1 ss smør
1 dl hvitvin
1/2 dl fløte
Rens rekene. Fres rekeskallet i smør sammen med sjalottløk i 5 minutter. Tilsett hvitvin og kok inn det halve.
Lag grunnsaus ved først å smelte smøret i en kasserolle. Rør inn hvetemel og spe med varm fiskekraft. La grunnsausen koke forsiktig i 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett grunnsausen og kok til sausen er passe tykk.
Sil sausen og ha i fløten. De rensede rekene tilsettes sausen rett før servering.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili