Flere resulteter finnes under oppskriften
3-4 løk
3 grønne paprika
4-5 stenger stangselleri
100 g usaltet smør
5-6 presset hvitløkfedd
1 rød chili
2 bokser hakkede tomater
4 laurbærblad
1 terning buljong, kylling
salt
pepper
tabascosaus
Fres småhakket løk, paprika, chili og stangselleri i usaltet smør. Tilsett tomatene og krydderet.
Kokes i 20 minutter. Rør inn ytterligere 2 ss usaltet smør rett før sausen skal brukes.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili