Flere resulteter finnes under oppskriften
1 avokado
1 ss sitronsaft
1 dl lettrømmer eller yoghurt
1 ts finkakket løk
salt
tabascosaus eller chilisaus
Avokado med sin milde smak og smøremyke konsistens egner seg godt til saus.
Avokadosaus mørkner fort.
Server den nylaget.
Skjær avokadoen i to og skrap ut kjøttet. Mos det med en gaffel. Bland med sitronsaft, rømme og løk.
Smak til med salt og noen dråper tabascosaus.
Server sausen til stilkselleri, grillet kylling eller til en salat.
Smaker godt som dipp til potetchips.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili