Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liten rød paprika
1 liten løk
4 tomater
2 hvitløkfedd
3/4 dl chilisaus
2 ss rødvinseddik
1 ss hakket persille
1 ss worcestersaus
noen dråper tabasco
2 ss olivenolje
salt
pepper
Del paprikaen og fjern kjernene. Skrell og hakk løken grovt. Skyll og hakk løken grovt. Kjør alt i en kjøkkenmaskin. Tilsett de øvrige ingrediensene, bortsett fra oljen. Hell i oljen i en tynn stråle og kjør salsaen til sausen er godt blandet. Smak til med salt og pepper.
Sett sausen kaldt og server den til f.eks. stekt eller grillet biff av elg.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili