Flere resulteter finnes under oppskriften
3 ss maisolje
1 liten løk
1 fedd hvitløk, knust
1/2 ts sennepspulver
2 ss eddik
1 ss worcestersaus
2 ss brunt sukker
3 ss tomatketchup
1/2 ts chilikrydder
1,9 dl kyllingbuljong
persillekvast til pynt
Varm olje i en liten kjele. Tilsett løk og hvitløk og la det småkoke i 2 minutter, mens du rører hele tiden.
Rør inn sennep, eddik, worcestersaus, sukker, tomatketchup, chilikrydder og buljong. La det koke opp.
Legg på lokk og la det småkoke i 7-8 minutter til det begynner å tykne. Serveres varm som saus, pyntet med persillekvaster - sammen med biffburgere, pølser eller stekt kylling. Kan også avkjøles og brukes til pensling av kjøtt, fjærkre og fisk under steking eller grilling.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili