Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ss sitron- eller appelsinskall, i strimler
1 ss ripsgelè
2 ss portvin, sherry eller madeira
3 ss rødvin
1 ss sitron- eller appelsinsaft
1/2 ts tørr sennep
kajennepepper, ingefær
Forvell skallene i litt vann. Ta bort det hvite, skjær skallet i strimler.
Rør gelèen til den blir flytende. Tilsett vin og krydderier. Smak til sausen og ha i skallstrimlene.
Serveres til kald, kokt skinke, svinerygg og retter av vilt, og til patèer.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili