Flere resulteter finnes under oppskriften
2 hardkokte egg
salt
pepper
majones av 3 dl olje
1 ts sitronskall, revet
1 ss persille, finhakket
1 ss grønt (like deler fennikel, estragon og gressløk)
1 sjalottløk, finhakket
1 ss kapers
1 sylteagurk, finhakket
presset sitronsaft
Legg de kokte eggeplommene i en bolle og tilsett salt og pepper. Knus eggeplommene godt med teskje. Hakk de kokte eggehvitene. Bland alle ingredienser sammen med eggemassen. Smak til med sitronsaft om nødvendig. Tartarsaus er en god saus til stekt fisk.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili