Flere resulteter finnes under oppskriften
4 porsjoner pasta
2 ss smør
1 pakke reinskav, 240 g
250 g kantareller
1 gulrot i tynne staver
4-6 knuste einebær
1/2 ts tørket timian
1 ss lys, fransk sennep
1/2 ss hvetemel
2 dl vann
1 terning kjøttbuljong
1 bunt gressløk, klippet
1 dl rømme
salt
nykvernet svart pepper
Lag sausen mens pastaen koker etter anvisning på pakken.
Smelt smøret i en stekepanne og legg i det utinte kjøttet. Stek det og løsne de tynne skivene fra hverandre etter hvert. Legg i sopp og gulrotstaver, og stek videre en stund.
Tilsett einebær og timian, og rør inn sennep og hvetemel. Spe med vannet og ha i den smuldrede buljongterningen. Kok i ca 5 minutter. Tilsett klippet gressløk. Smak til med salt og nykvernet svart pepper.
Serveres til pasta med rømme i en skål ved siden av.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili