Flere resulteter finnes under oppskriften
4 store, friske grønne chili
1 ts svarte pepperkorn
1 liten, hakket løk
1 ss hakket hvitløk
2 ss hakket, frisk koriander
2 ts finrevet sitronskall
1 ts salt
2 ts malt koriander
1 ts malt karve
1 ts malt kanel
2 ts tørket rekepasta
1 ts gurkemeie
1 ss vegetabilsk olje
Kjør alle ingrediensene i en foodprocessor, til du får en pasta. Tilsett ekstra olje eller vann om nødvendig.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili