Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 ss smør eller margarin
3 ss hvetemel
4 dl grønnsakkraft og melk
salt
hvit pepper
Smelt smør og rør i mel. Spe med væsken (bruk grønnsakvannet) til en klumpfri saus. La sausen koke ca. fem minutter. Smak til med krydder. Legg kokte grønnsakbiter i sausen og varm opp.
Dypfryst spinat er godt til stuing og tines i sausen. Smak evt. til med litt revet muskat. Hakket og forvellet grønnkål og nesle smaker også godt i stuingen, og er rike på mineraler og vitaminer.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili