Flere resulteter finnes under oppskriften
1 dl ketchuo
1 dl vann
2 ts dijonsennep
1 ts salt
1/2 ts chilipulver
2 hvitløksfedd, finhakket
1/2 dl sitronsaft
1 ss brunt sukker
2 ss olivenolje
2 ss worchestershiresaus
1/4 ts spisskum
1 ts pepper
Ha alle ingrediensene i en gryte og la dem koke opp over svak varme. La sausen småkoke i 15 minutter. Avkjøles.
Oppbevares i kjøleskap i 14 dager.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili