Flere resulteter finnes under oppskriften
1 dl brunt sukker
1/2 dl søt soya (kecap manis)
3 dl vanlig soya
1 dl finhakket ingefær
saften av 1/2 lime
Ha sukkeret i en liten kjele på middels varme og smelt det sakte ned. Ha i finhakket ingefær og bland godt mens kjelen står på varmen. Nå vil det klumpe seg litt, men ta det rolig.
Tilsett begge soyasausene og rør rundt. Nå vil det bli ganske stivt, men det går over. Fortsett å la det småkoke litt, til sausen blir rennende igjen. Hell det direkte over i en blender eller en mikser, ha i limesaft og kjør det sammen.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili