Flere resulteter finnes under oppskriften
4 tynne skiver bacon
2 løk
1 fedd hvitløk
1 boks tomater, 450 g
1 boks sjampinjonger i skiver
1 ss tomatpuré
salt
pepper
paprikapulver
1/2 ss maisennamel
frisk basilikum
kryddergrønt
Klipp baconskivene i små biter og surr dem lett i en gryte til fettet har begynt å smelte. Rens løk og hvitløk, hakk løken og knus hvitløken. Tilsett alt og la det surre litt.
Hell i tomatene, kraften fra sjampinjongboksen, og tomatpuréen, og la alt koke under lokk i 6-8 minutter.
Tilsett sjampinjongene, smak til med krydder og jevn sausen med maisennamel, rørt ut i kaldt vann.
Hell sausen over nykokt båndspaghetti eller annen pasta. Pynt med friske, grønne krydderurter og server revet ost til.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili