Flere resulteter finnes under oppskriften
3 ss peanøttolje
1 ss chili, finhakket
10 sjalottløk, finhakket
1 ss malt koriander
1 sitrongress, finhakket
5 dl kokosmelk
3 ss sukker
litt salt
3 ss peanøttsmør
100 g peanøtter, hakket
Varm peanøttolje i en gryte.
Fres chili, sjalottløk, koriander og sitrongress i oljen til løken blir myk.
Ha i kokosmelk, sukker, salt og peanøtter. La sausen koke i 10 minutter til den tykner.
Tilsett litt vann hvis sausen blir for tykk.
Hell sausen i en bolle og dryss peanøtter over.
Holdbar i 1 uke.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili