Flere resulteter finnes under oppskriften
2 hvitløkfedd
1 liten bunt persille
1 dl tomatpuré
1 dl soyasaus
3 ss brun farin
1 dl honning
1 dl knust ananas
1 dl 7% eddik
1 ts tørket timian
3 ss sennep
½ ts kvernet svart pepper
Hakk hvitløk og persille og bland det med resten av ingrediensene. La det hele koke i 10 minutter. Avkjøl.
Grill kjøttet på middels varme. Pensle med sausen mot slutten av steketiden og snu kjøttet ofte.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili