Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liter kraft fra innmat og stekesjy
5 ss hvetemel + 1 dl vann
1 dl tørr sherry
3 dl fløte
1 ss Dijonsennep
salt
pepper
ev. sukkerkulør
Sil kraft fra kokt innmat og stekesjy fra langpannen i en kjele. Kok opp kraft og sherry og sil i meljevningen. Hvetemel og vann ristet sammen i et glass med skrulokk.
La sausen koke ca 10 minutter før du har i fløte. Kok ytterligere noen minutter. Smak til sausen med sennep, salt og pepper.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili