Flere resulteter finnes under oppskriften
6 dl kokosmelk
2 ss grønn karripasta fra Thailand (se egen oppskrift)
500 g fisk i skiver
1 ts salt
1 ss soyasaus
1 ts sesamolje
1-2 friske, grønne chili
2 ss finhakket, frisk basilikum
Bland kokosmelk og karripasta. Kok opp under omrøring. Tilsett fisk, salt, soyasaus og sesamolje. Senk varmen og la det trekke i 15 minutter, til fisken er gjennomkokt og slipper bena, Tilsett chili og basilikum og la alt trekke i ytterligere 2 minutter.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili