Flere resulteter finnes under oppskriften
1 boks champingnon, ca 200 g
2 dl buljong (1 buljongterning, vann og champignonkraft)
1 ss hvetemel
1 dl melk
salt
pepper
soyasaus
hakket persille
Kok opp champignon og buljong.
Rør melet ut i melken som has i den kokende buljongen. La det småkoke ca. 5 minutter.
Smak til med salt, pepper og soyasaus. Persille has i like før servering.
Serveres gjerne med en salatbolle med frisk grønn salat ved siden av. Som dressing kan brukes 3 ss olje, 1 ss eplesidereddik og et par dryss med salt. Alt blandes rett i bollen.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili