Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 ss margarin eller smør
1 1/2 - 2 ts karri
2 ss hvetemel
4 dl lys buljong
2-3 ss fløte
(1 rårevet eplebåt)
Fres fett og karri på svak varme i et kokekar. Rør i melet. Spe litt etter litt av den lyse buljongen, rør om og kok opp mellom hver speing.
Kok sausen i 3-5 minutter. Tilsett fløten. Smak til med salt og gjerne finrevet eple.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili