Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl melk
1 ss maisennamel
1 dl lettfløte
2 eggeplommer
2 ss tørr sennep
1 dl hvitvinseddik
1 ss sukker
salt
Kok opp melken. Rør ut maisennamel i fløten. Rør det i melken og la det tykne ved svak varme under omrøring.
Pisk eggeplommer og sennep sammen og tilsett det i melken.
Tilsett eddik, sukker og salt. La det tykne i 30 sekunder mens du rører godt hele tiden.
Sausen passer godt til fisk eller varm lettrøkt skinke.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili