Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss smør
2 løk, finhakket
1 hvitløkfedd
½ ts revet frisk ingefærrot
1 ss karri
5 dl hvit saus (se egen oppskrift)
(ca 5 dl)
Smelt smøret i en tykkbunnet kjele over svak varme. La løk, hvitløk og ingefær surre med. Fjern hvitløkfeddet etter et par minutter, det skal bare gi en anelse smak. La resten surre videre ved svak varme til løken blir myk og gyllen, men ikke brun.
Rør inn karrien. La det surre i noen minutter til ved svak varme, men pass på at løken ikke blir brun. Tilsett hvit saus og rør godt. Server sausen varm over hardkokte egg, kylling eller lammekjøtt.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili