Flere resulteter finnes under oppskriften
1 dl buljong
1 pk dypfryst hakket spinat
1 ss smør
1 ss hvetemel
100-150 g mild revet ost
salt
pepper
muskat
hvitløk
150-200 g kokt skinke
Tin spinaten i en gryte og la den småkoke 6-8 minutter. Jevn den med med en smør/melbolle, ved å gni smør og mel sammen og rør blandingen inn i de kokende spinaten. La sausen koke litt under omrøring.
Slå av platen, rør i revet ost og la den smelte. Smak til sausen med krydder og litt knust hvitløk.
Skjær en rest kokt skinke eller hamburgerrygg i terninger.
Kok spaghetti eller annen pasta i rikelig saltet vann. Ha pastaen i et dørslag og la den renne godt av seg.
Hell spinatsausen over nykokt bådspaghetti eller annen pasta og dryss skinketerninger over.
Server retten straks sammen med en liten bolle tomatpuré og eventuelt mer revet ost.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili