Flere resulteter finnes under oppskriften
1 dl kraft
8 store sjalottløk
2 ts grønn pepper i lake
2 ts rosépepper i lake
4 dl rødvin
2 ss olivenolje
1 dl kremfløte
200 g usaltet smør
salt
nykvernet pepper
Vask og rens sjalottløken og fres den gyllen i olivenolje. Tilsett grønn- og rosépepper sammen med rødvin og kok væsken inn til 1 dl. Tilsett kraft og kremfløte. Kok dette inn til det tykner. Smak til med salt og pepper.
Tilsett smør like før servering. Server med smørdampede grønnsaker (broccoli og persillerot).
Pynt med små terninger av paprika, selleri og squash som er smørdampet.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili