Flere resulteter finnes under oppskriften
skallet av 1/2 appelsin
3 ss bringebærsyltetøy
1 krm sennepspulver
1/2 krm ingefær
2 ss saft av presset sitron
2 ss madeira eller sherry
2 ss rødvin
Vask appelsinen i varmt vann. Skrell den med potetskreller. Skær bort skallet så tynt at kun det oransje følger med. Strimles fint. Kok appelsinstrimlene noen minutter i vann. Hell av vannet og la strimlene avkjøles.
Rør bringebærsyltetøyet sammen med sennepspulveret og ingefæren. Tilsett sitronsaften og vinsortene, litt avgangen. Bland i skallstrimlene og smak til sausen.
Server sausen til viltpaté eller skinkestek av villsvin.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili