Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g ripsgelé
3/4 dl appelsinjuice
1 liten bunt friske mynteblader, finhakket
strimlet appelsinskall til pynt
Smelt geleen i en liten kjele over svak varme.
Ta kjelen av varmen og rør inn appelsinjuice og mynte. Pynt med strimlet appelsinskall.
Geleen kan også legges i en bolle som er sikker i mikrobølgeovn, og dekkes med plastfolie. Sett den i mikrobøleovnen ved høy effekt i 1 1/2 minutt, til geleen er smeltet. Rør inn appelsinjuice og mynte.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili