Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kjøttdeig
1 løk, hakket
1 ss olje
1 fedd hvitløk, hakket
1 ts karri
1/2 ts salt
1/2 ts ingefær
2 ss tomatpuré
2-3 dl vann
1/2 eple i terninger
3-4 ss lettrømme (kan sløyfes)
Stek kjøttdeig og løk i olje til kjøttdeigen smuler seg og løken er myk. La hvitløk, karri og ingefær surre med et øyeblikk. Tilsett salt, tomatpuré, vann og epleterninger. La sausen småkoke i 10-15 minutter. Rør inn rømmen like før servering. Server retten med kokt ris. Hakket tomat, agurk, banan, ananas, o.l. kan serveres som tilbehør.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili