Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g rensede reker
1/2 finhakket løk
2 ss olivenolje
2 fedd presset hvitløk
1 boks skinnfrie tomater
5 ansjosfileter
1 ss hakket basilikum
salt
pepper
Fres løk og hvitløk i olivenolje. Bruk lav varme, slik at hvitløken ikke blir brun.
Tilsett tomatene, uten kraft. Knus ansjos og ha den i sausen. Visp hard i sausen, slik at tomatene moses. Ha i reker og basilikum. Smak til med salt og pepper.
Sausen serveres til stekte eller friterte fiskeretter.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili