Flere resulteter finnes under oppskriften
2 løk
2 ss margarin
3 ss hvetemel
1/2 l buljong
1 rød paprika
125 g sjampinjonger
hakket, syltet agurk
salt
pepper
sennep
Hakk løken fint og brun den lett. Dryss hvetemel over og spe med buljong. Tilsett finskåren paprika og sopp. La sausen surre ca 15 minutter. Smak den til med salt og pepper.
Tilsett hakket sylteagurk og smak til med sennep. Serveres til kokt og stekt kjøtt.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili