Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss smør
1 liten finhakket løk
3 ¾ dl spansk saus (se egen oppskrift)
1 ¼ dl tørr hvitvin
2 dillsyltede agurker, i tynne strimler
(ca 3 ¾ dl)
Smelt smøret i en kjele og la løken surre over middels sterk varme til den er myk og gyllen, men ikke brun.
Rør inn den ferdige sausen og vinen, og varm opp til kokepunktet. Senk varmen og la sausen småputre til den er redusert med ca en fjerdedel.
Rett før servering tilsetter du sylteagurkene og lar det koke i 1 minutt. Server sausen, gjerne til oppskåret svinekjøtt.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili