Flere resulteter finnes under oppskriften
4 sjampinjonger
4 ss smør
½ grønn paprika, renset og finhakket
¼ rød paprika, renset og finhakket
4 friske persillekvaster, finhakket
5 dl spansk saus (se egen oppskrift)
salt
pepper
kajennepepper
(ca 5 dl)
Skjær soppen i tynne skiver.
Smelt smøret i en kjele over svak varme. Tilsett sopp, løk, grønn og rød paprika og persille. Kok i 9-10 minutter, til paprikaen er myk.
I en annen kjele varmer du den spanske sausen. Bland den inn i grønnsakene sammen med rikelig med salt, pepper og kajennepepper etter smak. Varm opp til kokepunktet, senk varmen og småkok under lokk i 45-50 minutter. Hell sausen i et sausnebb og server den varm til biff.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili