Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 ss smør
1 finhakket vårløk
1 1/4 dl tørr hvitvin
1 1/4 dl veloutésaus til fisk (se denne)
2 ts finhakket frisk persille
Smelt smøret i en liten kjele. La vårløken surre i smøret til den er myk, men ikke brun. Tilsett vinen og la det surre over middel sterk varme til væsken er redusert til det halve.
Tilsett den ferdige sausen og varm opp til kokepunktet. Rør ofte. Bland inn persille og server med stekte eller kokte fiskefileter.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili