Flere resulteter finnes under oppskriften
1 løk, i ringer
1 grønn paprika, i strimler
1 rød eller gul paprika, i strimler
1-2 ss margarin
1-2 tomater, hakket
1 dl kjøttkraft
salt
pepper
3-4 ss seterrømme
Surr løk og paprika myke i margarin i en stekepanne på ganske svak varme. Tilsett hakkede tomater og kraft. Smak til med salt og pepper. Rør inn rømme like før servering. Rømmen kan byttes ut med 2 ss smørost eller kremost.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili